Πρωτοβουλία και οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ από Καρυπίδη

Πρωτοβουλία και οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ από Καρυπίδη

Gazzetta team
Πρωτοβουλία και οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ από Καρυπίδη

bet365

Ο εντός έδρας αγώνα (10/11, 15:00) του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης απέκτησε πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα δοθεί για την ενίσχυση της ΚΑΕ Αρης.

Το τμήμα μπάσκετ του Άρη είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση και ταυτοχρόνως αγωνιστική. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές λόγω έλλειψης φορολογικής, ασφαλιστικής ενημερότητας, του ban από τη ΦΙΜΠΑ αλλά και οικονομικής ανέχειας. Στη δύσκολη στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέλαβε τη βοήθεια του τμήματος όπου σε πρώτη φάση αποφάσισε να διαθέτει μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Για την ακρίβεια, από κάθε εισιτήριο που θα κοπεί στις θύρες 1 και 3, πέντε ευρώ θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης.

Το συγκεκριμένο γεγονός, αν μη τι άλλο, δείχνει και τη σημασία να γεμίσουν οι συγκεκριμένες θύρες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς η χρηματοδότηση της ΚΑΕ από την οικογένεια του Αρη μοιάζει ως η μοναδική λύση αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καρυπίδης σκοπεύει να προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες, με την επιστροφή του από την Κίνα όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα