ΝτεΚόζι: «Στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας το Λαύριο»

ΝτεΚόζι: «Στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας το Λαύριο»

ΝτεΚόζι: «Στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας το Λαύριο»

bet365

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στον ΕΣΑΚΕ ως MVP της αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Basket League... «Ο Κουέντον ΝτεΚόζι ήταν ο πρωταγωνιστής της εντός έδρας νίκης του Λαυρίου Megabolt επί του Ρεθύμνου Cretan Kings και ως επιστέγασμα της απόδοσης του ήρθε η ανάδειξη του σε MVP της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League.

Ο 25χρονος Αμερικανός συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο ράνκινγκ (20 πόντοι με 4/4 βολές, 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κόψιμο, 3 φάουλ κερδισμένα, ένα κλέψιμο σε 30’ και 53’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας για την 6η αγωνιστική.

«Αισθάνεσαι όμορφα όταν βλέπεις ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται», σχολίασε για την διάκριση του ο ΝτεΚόζι και παρουσίαστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στην EKO Basket League της φετινής σεζόν: «Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και πως θα φτάσουμε μακριά στα πλέι οφ».

«Γνώριζα το Λαύριο Megabolt από την προηγούμενη παρουσία μου στο ελληνικό Πρωτάθλημα και ένιωσα ότι θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα», επισήμανε ο ΝτεΚόζι για την απόφαση του να επανέλθει στην EKO Basket League, μετά την «θητεία» στον Κόροιβο, για λογαριασμό της ομάδα της Λαυρεωτικής.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

«Σημαίνει πολλά για μένα ότι αναδείχθηκα MVP της 6ης αγωνιστικής,γιατί έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Συνεπώς αισθάνεσαι όμορφα όταν βλέπεις ότι η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται».

- Το Λαύριο Megabolt βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-2, τι μπορεί το νεανικό σύνολο του να καταφέρει στην EKO Basket League της φετινής σεζόν;

«Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα στα πλέι οφ και θα ότι θα φτάσουμε μακριά».

- Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετά την «θητεία» σου στον Κόροιβο την σεζόν 2017-18;

«Αποφάσισα να επιστρέψω γιατί γνώριζα ότι το Λαύριο Megabolt είναι μια καλή ομάδα από την περίοδο που πρωτοέπαιξα εδώ. Έτσι ένιωσα ότι θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα