Παπαντωνίου: «Τελειώνουν οι δικαιολογίες»

Gazzetta team
Παπαντωνίου: «Τελειώνουν οι δικαιολογίες»

bet365

Η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3/11, 17:45) για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Νώντας Παπαντωνίου εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Θεσσαλούς είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Μετά από μια χαμένη ευκαιρία στο ματς με τον Ιωνικό, όπου κάναμε τεράστια προσπάθεια, παίξαμε σωστά σε ότι αφορά στο τακτικό κομμάτι, αλλά στις λεπτομέρειες στο τέλος του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε, ήρθε και η ήττα από τον Διαγόρα στον θεσμό του κυπέλλου.

Τελειώνουν οι δικαιολογίες, ο χρόνος περνάει και πλέον όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να σοβαρευτούμε γιατί η εικόνα μας είναι απαράδεκτη. Το μόνο που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί μόνο έτσι μπορείς να έχεις αποτέλεσμα.

Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, αγώνας χωρίς πίεση για μας. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος που για μας θα είναι καλό ώστε η ομάδα να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή ώστε να απολαύσει το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα