Λυκογιάννης: «Δείξαμε καρδιά»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Δείξαμε καρδιά»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην αυταπάρνηση των παικτών του και αφιέρωσε τη νίκη στον βασικό χορηγό του Κολοσσού ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο προπονητής του Κολοσσού υποστήριξε ότι… «αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον πιο βασικό μας χορηγό τον κ. Χατζηλαζάρου, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, δίχως όμως να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, κακά για τους προπονητές, ευχάριστο για αυτούς που το είδαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να αυτοκτονήσουμε. Ενώ είχαμε τον ρυθμό χάλασε το μυαλό μας με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Στις παρατάσεις όμως δείξαμε καρδιά, καθαρό μυαλό. Στο τέλος ισχύει πως όταν χάνεις ένα παιχνίδι στον πόντο, μετά το παίρνεις, όπως και έγινε».

Ρωτήθηκε για την τελευταία φάση και απάντησε… «Ο Τζάκσον πήρε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δύσκολη. Παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης έχει βαριά φανέλα και είναι μια μεγάλη ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα