Μαρκόπουλος: «Να πιστέψουμε στην ομάδα, αλλά περιμένω περισσότερα απ’ όλους»

Μαρκόπουλος: «Να πιστέψουμε στην ομάδα, αλλά περιμένω περισσότερα απ’ όλους»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Να πιστέψουμε στην ομάδα, αλλά περιμένω περισσότερα απ’ όλους»

bet365

Η κατάσταση είναι έκρυθμη στον Άρη, αποδείχθηκε από την παρουσία οπαδών στα αποδυτήρια αλλά και στα γραφεία της ΚΑΕ, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην εικόνα που πρέπει να αλλάξει.

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι… «όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου είναι πολύ άσχημο. Πιστεύω ότι είχαμε έρθει σε καλή κατάσταση αλλά η ροή του παιχνιδιού, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να το κερδίσουμε. Είχαμε πολλές αδυναμίες στην περιφερειακή άμυνα, με αποτέλεσμα να πάθουμε ζημιά από παίκτης με ευχέρεια στο ένας εναντίον ενός. Μπορούσαμε όμως να κερδίσουμε αν δεν κάναμε παιδαριώδη λάθη, με τα οποία βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε άσχημες καταστάσεις για μας. Πρέπει να πιτέψουμε στην ομάδα ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα γιατί έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας», είπε.

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Τζέιλεν Μόρις απάντησε… «έπαθε κράμπα στη γάμπα, μπορεί να έχει κι ένα χτύπημα, είναι κάτι που θα το δούμε».

Ρωτήθηκε για την αναγκαία ενίσχυση της ομάδας και απάντησε… «το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά είναι ορισμένα πράγματα για να γίνουν θα πρέπει να υπάρχουν ανάλογες προϋποθέσεις», για να ακολουθήσει ερώτηση για το αν σκοπεύει ο ίδιος να δώσει τελεσίγραφο στον Δημήτρη Γουλιέλμο ακόμη και με το ενδεχόμενο παραίτησής του. «Είναι ένα θέμα θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές και ξέρετε τους λόγους».

Σχετικά με την παρουσία οπαδών στα αποδυτήρια, σημείωσε… «οι οπαδοί έχουν δίκιο από την πλευρά τους, θέλουν να κερδίζει η ομάδα. Είναι πολύ άσχημο αυτό που σημαίνει για όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και για μας γιατί όλοι θέλουμε να κερδίζουμε», για να καταλήξει. «Το θέμα είναι κατά πόσο οι παίκτες θα δώσουν περισσότερα από αυτά που κάποιοι δίνουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα