Γιατράς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα»

Γιατράς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα»

Gazzetta team
Γιατράς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα»

bet365

Ο Προμηθέας πέρασε νικηφόρα από τη Λήμνο και ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στις αυξημένες υποχρεώσεις των Πατρινών λόγω της συμμετοχής τους στο EuroCup.

Ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί πήρε μια μεγάλη νίκη σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα, χάσαμε πολλές βολές στο τέλος, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ ο Ήφαιστος αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς, στην Ανδόρα που έχουμε πάλι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο της Λήμνου, δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο και τον coach Μανωλόπουλο γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, γι’ ακόμα μία χρονιά. Πιστεύω θα πάνε καλά και φέτος. Εμείς συνεχίζουμε».

Για το πώς είναι η κατάσταση με τα πολλά παιχνίδια που δίνει που ο Προμηθέας, είπε: «Όταν ήμουν απ’ έξω νόμιζα ότι είναι ωραία, τώρα που είμαι μέσα καταλαβαίνω πόσο δύσκολα είναι. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Σίγουρα το EuroCup είναι μία διοργάνωση πολύ δυνατή. Πέρα από τα πολλά παιχνίδια, είναι πολύ δυνατές οι ομάδες και πρέπει να καταναλώσεις πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια για να μπορέσεις ν’ ανταπεξέλθεις με ομάδες και με ρόστερ που είναι εξαιρετικά. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Είχαμε τις απουσίες μας. Έλειπαν δύο παίκτες, ο Έλις και ο Ρόμπινσον. Ο Φίλερ ταξίδεψε μαζί μας με γαστρεντερίτιδα. Το ροτέισον ήταν πολύ μικρό, στην αρχή μας βοήθησε ο Μαντζούκας που πήρε χρόνο. Δεν είναι εύκολο πάντως».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Τζέραλντ Ρόμπινσον: «Από αύριο θα μπει. Είναι μαζί μας αλλά δεν τον φέραμε γιατί έκανε πολλές ώρες ταξίδι, δεν γνώριζε την ομάδα και δεν συνηθίζουμε να βάζουμε παίκτες κατευθείαν. Στην Ανδόρα θα είναι μαζί μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα