ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Τσαλμπούρης, επαφή με Μαραγκό

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Τσαλμπούρης, επαφή με Μαραγκό

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Τσαλμπούρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Πάρη Μαραγκό.

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως το μέλλον του Γιώργου Τσαλμπούρη στην ΑΕΚ ήταν στον... αέρα. Κάτι που είχε φανεί κι από τον πολύ περιορισμένο ρόλο του στην ομάδα, καθώς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ πάτησε παρκέ για 7 λεπτά και ενάντια στον Ήφαιστο μόλις 32 δευτερόλεπτα, ενώ έμεινε εκτός αποστολής από το ματς στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο BCL.

Η πλευρά του παίκτη, που διένυε την τελευταία χρονιά του συμβολαίου που υπέγραψε το 2015, είχε εκφράσει εδώ και λίγο καιρό την επιθυμία της για αποχώρηση, αλλά δεν είχε ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γίνει με την μορφή δανεισμού ή αν θα μείνει ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για λύση της συνεργασίας τους κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι στην Κρήτη με το Ρέθυμνο θα είναι και το τελευταίο του Τσαλμπούρη.

Επόμενος προορισμός του 23χρονου παίκτη θα είναι ένα μέρος γνωστό και οικείο. Ο Τσαλμπούρης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, στον οποίο είχε αγωνιστεί δανεικός τη σεζόν 2017-18 από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Άρης Λυκογιάννης πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του, κάτι που κάνει τον παίκτη να νιώθει άνετα.

Ωστόσο, οι Ροδίτες δεν αποκλείεται να κάνουν το... δωράκι τους στην ΑΕΚ. Ο Πάρης Μαραγκός αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει το ρόλο που επιθυμούσε στον Κολοσσό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του κι έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη επαφή, χωρίς κάτι να είναι ακόμα οριστικό. Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ, που έχει φορέσει στην καριέρα του την φανέλα των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Φάρου ΓΣΛ και Κύμης, θα εξετάσει τις περιπτώσεις που έχει στο τραπέζι του - καθώς υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού - και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα