Γιατράς: «H match up ζώνη μας βοήθησε»

Gazzetta team
Γιατράς: «H match up ζώνη μας βοήθησε»

bet365

Ο τεχνικός του Προμηθέα στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του η οποία τους έφερε και τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά αναλυτικά, «Καλησπέρα, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μία μεγάλη νίκη αν και δεν είχαμε ενέργεια και ήμασταν άστοχοι ενώ ο Κολοσσός βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο με τη match up ζώνη και τη βοήθεια του κόσμου μπορέσαμε και ελέγξαμε το ρυθμό, βάλαμε τα σουτ σε αυτό το ημίχρονο και νομίζω πετύχαμε μία σημαντική νίκη.

Είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του Έλις, αλλά αυτά είναι μες στο παιχνίδι. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Μπολόνια, που θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Euroleague και χρειαζόμαστε την ώθηση τους. Νομίζω έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Eurocup, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες με πολύ καλά ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όπου φτάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα