Λυκογιάννης: «Η άμυνα του Προμηθέα μάς χάλασε το μυαλό»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Η άμυνα του Προμηθέα μάς χάλασε το μυαλό»

bet365

Ο προπονητής του Κολοσσού μίλησε για την ήττα στην Πάτρα.

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη αναλυτικά: «Καλησπέρα, καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια, νομίζω ότι ήρθαμε με το σωστό σκεπτικό σήμερα μετά από το πάθημα- μάθημα του περασμένου Σαββάτου. Πιστεύω ότι είχαμε μία καλή αντίδραση και με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες ως ομάδα αρκεί να βρούμε τη χημεία μας.

Παίξαμε καλά ως σύνολο διαβάζαμε καλά την αντίπαλη άμυνα και αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. O Προμηθέας είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Xάρις στην άμυνα αλλαγών που επέλεξε τα τελευταία λεπτά μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αλλαγές μας, δεν βρίσκαμε λύσεις και χάσαμε το μυαλό μας. Δώσαμε τη δυνατότητα στον Προμηθέα να βρει ρυθμό στην επίθεση.

Στα τελευταία δύο λεπτά μπορέσαμε να βρούμε λύσεις και αυτός είναι ο λόγος που επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που εκτελέσαμε το play που είχαμε δείξει στο τελευταίο time-out. Παρόλα αυτά θα μείνουμε στην προσπάθεια που κάναμε ως ομάδα και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα