Νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά της διαιτησίας

Gazzetta team
Νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά της διαιτησίας

bet365

Μέσα σε διάστημα 25 ημερών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Για δεύτερη φορά μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ, θεωρούμε ότι πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια και το κάνουμε για τους εξής λόγους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη και άψογη ατμόσφαιρα στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τους περιμένουμε σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο τους κατόχους διαρκείας της φετινής περιόδους, τους οποίους και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, αλλά όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η παρουσία σας μόνο δύναμη μπορεί να δώσει και στην ομάδα και σε όλους μας.

Θέλουμε, επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του στο χθεσινό παιχνίδι. Ένας σαφώς καλύτερος και πιο ισχυρός αντίπαλος αυτή την εποχή, νίκησε δίκαια και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το αναγνωρίσουμε. Αυτό που είναι όμως ακατανόητο, είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαιτητές, σε έναν τέτοιο ωραίο αγώνα, επιδιώκουν να είναι και πάλι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Ακόμη και όταν η διαφορά των δύο ομάδων είναι προφανής, δημιουργούν ένα πέπλο προστασίας και καταστρέφουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα εξοργίζοντας τους φιλάθλους.

Τόσο δύσκολο τους είναι να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και υποβαθμίζουν το άθλημα που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο;

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υπενθυμίζοντας σε όλους, ότι οι εποχές που ο ΠΑΟΚ δεν μιλούσε, σιωπούσε και τα αποδεχόταν όλα χωρίς αντίδραση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα