Τζήμας: «Χρειαζόμαστε τη νίκη κόντρα στον Άρη»

Gazzetta team
Τζήμας: «Χρειαζόμαστε τη νίκη κόντρα στον Άρη»

bet365

Η Λάρισα υποδέχεται τον Άρη και ο τεχνικός σύμβουλος των Θεσσαλών μίλησε για την αναγκαιότητα του θετικού αποτελέσματος.

Ο Γιάννης Τζήμας βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Φραγκιά στη φετινή προσπάθεια που κάνει η Λάρισα.

Ο Θεσσαλός τεχνικός αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας λέγοντας πως, «Έχει γίνει και γίνεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη που βρίσκονται στον σύλλογο. Μέσα σε έναν μήνα έπρεπε να παρουσιάσουμε αφενός μια οργανωμένη ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, αφενός μια ισχυρή ομάδα στο παρκέ. Πραγματικά έχουν κάνει όλοι τεράστια προσπάθεια και πλέον βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς».

Αναφορικά στο ματς κόντρα στον Άρη, ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε: «Πρόκειται για ένα κομβικό ματς για μας καθώς χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ποιότητας και βέβαια μια τεράστια ιστορία, με βαριά φανέλα.

Όπως και να έχει όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να κερδίσουμε το ματς.

Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη των φιλάθλων της πόλης. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και με την παρουσία τους, το χειροκρότημά τους να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Αυτή η ομάδα ανήκει στην πόλη, ανήκει στην Θεσσαλία και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα