Ζούρος: «Προπονηθήκαμε με δυσκολία λόγων απουσιών»

Gazzetta team
Ζούρος: «Προπονηθήκαμε με δυσκολία λόγων απουσιών»

bet365

Ο προπονητής του Περιστερίου Winmasters ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα με αρκετούς παίκτες εκτός.

Ο Καράμπελας πήγε να ξεκινήσει, αλλά είναι άρρωστος και δεν προπονήθηκε. Ο Αγραβάνης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού δεν προπονήθηκε και του αξίζουν συγχαρητήρια που ήρθε εδώ μαζί μας, έστω και για λίγα λεπτά να βοηθήσει. Ο Μόουζες ήταν επίσης τραυματίας και τελευταία στιγμή μπήκε για να παίξει. Ακόμα και οι προπονήσεις είχαν μεγάλη δυσκολία για να γίνουν.

Βρήκαμε όμως συγκέντρωση και ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο για να νικήσουμε έναν αντίπαλο που έδειξε μεγάλη δύναμη στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Ευτυχώς για εμάς το ματς τελείωσε καλά.

Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο, ελπίζω να είναι περισσότερος στη συνέχεια, γιατί βλέπω ότι αρχίσαμε με μία βάση που αυξάνεται και στόχος είναι να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, γιατί η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους δίπλα της. Τώρα έχουμε το ευρωπαϊκό ξεκίνημα μετά από αρκετά χρόνια. Από αύριο θα ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ματς με την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα