Σερέλης: «Θα φανεί στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη»

Σερέλης: «Θα φανεί στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη»

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη στη Ρόδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη: «Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη νίκη αυτή που κάναμε σήμερα, σε σχέση με αυτή στην πρεμιέρα. Γιατί έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που είναι καλά φτιαγμένη, δουλεμένη και προπονημένη. Για εμάς ήταν στοίχημα, το πώς θα μπορούσαμε να εμφανιστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και καλή ομάδα.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, διότι το σημαντικό είναι ότι επέστρεψαν στον αγώνα, όταν ο Κολοσσός κατάφερε να ξεφύγει. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν καθαρό μυαλό, καλή άμυνα στα τελευταία δέκα λεπτά και κατάφεραν και πήραν μία σημαντική νίκη και πιστεύω ότι αυτή θα φανεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον σκοπό που έχουμε φέτος, που είναι η παραμονή. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί: «Τα χαρακτηριστικά των ομάδων δεν αλλάζουν. Αλλά και ο κόουτς Λυκογιάννης και εγώ είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα μεγαλύτερο rotation και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα, για να ξεκουράσουμε άλλους, ώστε να τους έχουμε φρέσκους. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες θα είναι αδιάφορες. Για εμάς, το σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό, όπως και για τον Κολοσσό. Δεν μειώνουμε τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά με τον τρόπο που γίνεται δυσκολεύει τις ομάδες, παρά τις βοηθάει ώστε να είναι 100% ανταγωνιστικές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα