Λυκογιάννης: «Δεν νομίζω ότι το Λαύριο είναι καλύτερο από εμάς»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Δεν νομίζω ότι το Λαύριο είναι καλύτερο από εμάς»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την ήττα του Κολοσσού από το Λαύριο, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν σε πολύ κακή ημέρα.

Ο προπονητής των Ροδιτών είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Δυστυχώς, το παιχνίδι μας άφησε μία πολύ πικρή γεύση. Ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε και τελείωσε. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ματς ήταν η προσέγγιση στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεχθήκαμε 28 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, μπήκαμε νωθροί, χαλαροί, δεν πιέσαμε… Αν δει κανείς ότι δεχθήκαμε 30 πόντους σε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Γενικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, χαμηλά ποσοστά στα σουτ, ενώ στο πρώτο μέρος είχαμε 40% στο τρίποντο, τελειώσαμε πολύ χαμηλά. Χάσαμε επτά ελεύθερες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο να χάνεις στο γήπεδό σου. Κάναμε μία ήττα πάρα πολύ κακή, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Λαυρίου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι μία ομάδα καλύτερη από εμάς».

Για το αν θα κάνει ροτέισον στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί, σχολίασε: «Σίγουρα θα υπάρξει ροτέισον για να κρατήσουμε παίκτες φρέσκους και να δοκιμάσουμε πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα