Basket League: To... καλύτερο είναι στο τέλος!

Gazzetta team
Basket League: To... καλύτερο είναι στο τέλος!

bet365

Η Basket League συνεχίζεται και το μενού περιλαμβάνεις μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο παιχνίδι που ξεχωρίζει.

Η τρίτη αγωνιστική της Basket League είναι γεγονός και το... μενού περιλαμβάνει μερικά σπουδαία παιχνίδια. Εκείνο που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι και το τελευταίο, όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πάτρας. Και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να... συνέλθουν από τις ευρωπαϊκές τους ήττες και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της συνέχειας.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο αήττητος Ήφαιστος Λήμνου φιλοξενεί την ΑΕΚ και θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πιέσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που θα έχει και την βοήθεια του Σλότερ, που επιστρέφει στην αποστολή. Ο Ηρακλής, με ανεβασμένη ψυχολογία, υποδέχεται το Ρέθυμνο, ενώ το Περιστέρι Winmasters θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. Ο Κολοσσός υποδέχεται το Λαύριο, ενώ ο Ιωνικός Νικαίας, με τον Νίκο Βετούλα να επιστρέφει στον πάγκο θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Αύριο το πρόγραμμα συνεχίζεται με την Λάρισα να αγωνίζεται κόντρα στον Άρη, που θα ψάξει τρόπο να καλύψει την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα