Βεργίνης: «Περίμενα να έχουμε κάνει ήδη την πρώτη μας νίκη»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Περίμενα να έχουμε κάνει ήδη την πρώτη μας νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για τα άσχημα αποτελέσματα του Πανιωνίου στην έναρξη της σεζόν και για την αναμέτρηση με το Περιστέρι (12/10, 15:45).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μονόδρομος να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί

Καλησπέρα και πάλι σε όλους...

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να έχουμε κάνει ήδη τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League το προηγούμενο Σάββατο (5/10), αλλά πληρώσαμε το κακό μας πρώτο ημίχρονο και τελικά χάσαμε από μια πιο έτοιμη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Λήμνου.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, πιο ανταγωνιστικοί, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη πρώτη μας νίκη.

Αυτό το Σάββατο (12/10) έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και προπονητή, που διαθέτει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της και μέχρι τώρα είναι αήττητο στο πρωτάθλημα.

Δεν θα είναι, λοιπόν, ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο αυτή τη φορά ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος μας είναι, αγωνιστικά, πιο δυνατός και να επικεντρωθούμε ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Γενικά μας περιμένει ένα δύσκολο δεκαήμερο με βεβαρημένο πρόγραμμα, αφού την άλλη βδομάδα έχουμε αγώνα κυπέλλου (σ.σ. κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων) την Τετάρτη (16/10) και το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/10) .

Οπότε είναι μονόδρομος για μας να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί!!

Τα λέμε την άλλη βδομάδα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα