Λυκογιάννης: «Όταν έχεις κακή εικόνα, δεν δικαιούσαι να μιλάς για διαιτησία»

Κάτια Πετροπούλου
Λυκογιάννης: «Όταν έχεις κακή εικόνα, δεν δικαιούσαι να μιλάς για διαιτησία»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα του Κολοσσού, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (93-69).

Ο προπονητής του Κολοσσού είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι, ο αντίπαλος κυριάρχησε. Εμείς, δυστυχώς, δεν είχαμε ούτε καθαρό μυαλό, ούτε αμυντική διάθεση για να σταματήσουμε την ΑΕΚ. Ήμασταν συνεχώς εκτεθειμένοι στα σουτ και στο επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είχαμε καλό ρυθμό και δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένα καλό τεστ και ένα καλό μάθημα για εμάς. Τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια και να δούμε με διαφορετικό μάτι το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για το αν υπήρχε ενθουσιασμός στους παίκτες του από την πρόκριση στο Κύπελλο, σχολίασε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρκετά παιδιά μπήκαν χαλαροί και νωθροί και αυτό ήταν ανεπίτρεπτο. Στράβωσε από νωρίς το παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν σχετικά κοντά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο είχαμε κακό ρυθμό. Η ΑΕΚ είχε και ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Αν δεν μπεις στην επαφή, δεν ήταν εύκολο. Αν και η ανάσα μας ήταν φάουλ, εξ ου και οι πολλές βολές της ΑΕΚ. Αν δεν μπεις στη λογική του "βάζω το κορμί μου και παίζω στο όριο του φάουλ", δεν κάνω τίποτα».

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία, πρόσθεσε: «Κανένα παράπονο δεν έχω. Κάποια σφυρίγματα ήταν υπερβολικά, όταν το παιχνίδι άνοιξε στους 20 πόντους. Όμως, δεν υπάρχει παράπονο. Όταν έχεις κακή εικόνα δεν δικαιούσαι να μιλάς γι' αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα