Σερέλης: «Η νεανική μας ομάδα πήρε ένα καλό μάθημα!»

Gazzetta team
Σερέλης: «Η νεανική μας ομάδα πήρε ένα καλό μάθημα!»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας για την ήττα του Λαυρίου από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έκανε λόγο για ένα... καλό μάθημα για την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Λαυρίου είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι «το παιχνίδι δεν έχει πολλά περιθώρια για κριτική. Έχουν τεράστια διαφορά οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός και εμείς. Η νεανική ομάδα που έχουμε πήρε ένα καλό μάθημα θα έλεγα για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα διότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κάνει μία πολύ σημαντική νίκη… μπορεί κάποιοι και κυρίως οι Αμερικάνοι που δεν έχουν ξαναπαίξει με τον Παναθηναϊκό να νόμιζαν ότι μπορεί κάθε Σάββατο να είναι έτσι τα πράγματα προφανώς και δεν είναι… στο μυαλό μας δεν έχουμε περιθώρια έχουμε σε έξι μέρες ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο, είναι μια πολύ καλή ομάδα, και συνεπώς αφήνουμε πίσω το παιχνίδι και στρέφουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι που έχουμε με τη Ρόδο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα