Παππάς: «Λείπει ο Ολυμπιακός, αλλά το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό» (vid)

Παππάς: «Λείπει ο Ολυμπιακός, αλλά το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό» (vid)

Gazzetta team
Παππάς: «Λείπει ο Ολυμπιακός, αλλά το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Λαύριο, στάθηκε στην απουσία του Ολυμπιακού αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο Νίκος Παππάς άρχισε να ανεβάζει στροφές και να βρίσκει τα πατήματά του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Απέναντι στο Λαύριο είχε 11 πόντους με 3/3 τρίποντα και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα «μην κρυβόμαστε, το ματς ανήκει στην προετοιμασία μας για την Βιλερμπάν. Δείξαμε καλό πρόσωπο, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, είναι αξιόλογη ομάδα το Λαύριο. Τα καταφέραμε καλά και τώρα πάμε για το επόμενο ματς» ενώ αποθέωσε τον Τζίμερ Φριντέτ: «Έχουμε στο ρόστερ μας έναν τύπο με δολοφονικό σουτ, ακόμα και στις μέρες που δεν βρίσκει σουτ ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους παίκτες και είναι σημαντικό. Ο Νικ είναι σημαντικός πυλώνας σε άμυνα και επίθεση, ο Ντεσόν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλό προπονητή ο οποίος έχει δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του, θέλουμε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε όσα έχουμε δουλέψει αλλά είμαστε σε καλό σημείο»

Για τον ίδιο και την καλή του παρουσία είπε ότι «σημασία έχει πως νιώθεις και εγώ νιώθω καλά. Είναι ιατρικό το θέμα, το μόσχευμα είναι ακόμη ζεστό, το ιατρικό τιμ και ο προπονητής έχουν εμπιστοσύνη σε μένα και το σημαντικό ήταν να δουλεύω έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω όταν έρθουν τα επίσημα» ενώ κατέληξε μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός λείπει από το πρωτάθλημα, το γιατί ίσως να το ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι, μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανταγωνιστικό, υπάρχει η ΑΕΚ, ο Προμηθεάς, είναι πολύ καλές ομάδες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα