Φραγκιάς: «Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δεν ίσχυσε γιατί δεν προχώρησε το θέμα με τον κ. Καραμάνο»

Gazzetta team
Φραγκιάς: «Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δεν ίσχυσε γιατί δεν προχώρησε το θέμα με τον κ. Καραμάνο»

bet365

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τον Γολγοθά που περιμένει την ομάδα του, εξήγησε παράλληλα τι έγινε το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Λάρισας αρχικά αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών λέγοντας ότι «εκ μέρους της ομάδας να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων. Ήταν στενάχωρο για όλους, ελπίζω από εκεί που βρίσκονται να χαίρονται τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει». Για το παιχνίδι δεν είχε να πει πολλά. «Δεν αντέχει σε κριτική. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα το παιχνιδιού σχεδόν ποτέ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλες οι ομάδες είναι καινούργιες».

Αναφερόμενος στη συνέχεια εξήγησε ότι προβλέπονται αλλαγές… «μας περιμένει Γολγοθάς αλλά θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές γιατί το ρόστερ φτιάχτηκε στο πόδι. Στην ελληνική αγορά τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευτυχία να έχει παιδιά όπως ο Μαργαρίτης, ο Τσόχλας και ο Σαρικόπουλος. Οι ξένοι αισθάνονται ότι παίζουν στην G League».

Ερωτηθείς για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι μεταξύ του ιδίου με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι είχε συμφωνήσει. «Υπήρξε μια συμφωνία, είχα μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου για το αν θα έφευγε. Η συμφωνία έπαψε να ισχύει από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα με τον κύριο Καραμάνο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα