Τζόουνς: «Ο κόσμος θα δει την αποφασιστικότητά μας»!

Gazzetta team
Τζόουνς: «Ο κόσμος θα δει την αποφασιστικότητά μας»!

bet365

Ο Ιωνικός έχει αρχίσει τη χρονιά με δύο ήττες (πρωτάθλημα και Κύπελλο), αλλά ο Τζαμάλ Τζόουνς εξέφρασε την ελπίδα πως η ομάδα του θα αλλάξει άμεσα πρόσωπο και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού και είπε αρχικά: «Όλοι ξέρουν ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πίσω μας ένα άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, που δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πιστεύω ότι αυτές θα τις δείξουμε πολύ σύντομα στους παθιασμένους μας φιλάθλους».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (05/10, 15:45), υποστήριξε: «Το βασικό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και... πεινασμένοι για νίκες. Με αυτή τη νοοτροπία και μερικές προσαρμογές, θα αποδείξουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση. Το ματς με τον Προμηθέα θα είναι προφανώς πολύ δύσκολο, τους γνωρίζω από πέρυσι και το ότι έφτασαν μέχρι τους τελικούς σημαίνει πολλά. Δεν πρέπει όμως να αντιμετωπίζουμε κανένα ματς με φόβο και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα διακρίνει την αποφασιστικότητα στο βλέμμα όλων μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα