Ξανθόπουλος: «Η άμυνα θα μας δίνει νίκες»

Gazzetta team
Ξανθόπουλος: «Η άμυνα θα μας δίνει νίκες»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (05/10, 15:45, ΕΡΤPLAY4), για την δεύτερη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και είπε: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Για την άμυνα της ομάδας του ανέφερε: «Η άμυνα είναι η βάση μας! Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα σημεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα με το Ρέθυμνο υποστήριξε: «Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από εκεί και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ό,τι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα