Πανιώνιος: GM ο Θανάσης Δούνης

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος: GM ο Θανάσης Δούνης

bet365

Ο Θανάσης Δούνης επιστρέφει στον Πανιώνιο Su Casa, αυτή τη φορά σε ρόλο τζένεραλ μάνατζερ.

Ο Δούνης, που ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ το 2014-15 (είχε παραιτηθεί εκείνον τον Φεβρουάριο), επιστρέφει για να αναλάβει χρέη τζένεραλ μάνατζερ.

Ο Δούνης έχει υπάρξει μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Ηλυσιακός (αντιπρόεδρος), ο Χολαργός (τιμ μάνατζερ), ο Ηρακλής (γενικός διευθυντής) και ο Ίκαρος Καλλιθέας (αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής).

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την πρόσληψη του πολύπειρου Θανάση Δούνη στην θέση του General Manager της ΚΑΕ και τον καλωσορίζει και πάλι στην κυανέρυθρη οικογένεια.

Ο Θανάσης Δούνης, έτσι, επιστρέφει στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για την τρίτη του… θητεία, καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας μας από το 2004 έως το 2009, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις επιτυχίες που έφεραν τον Πανιώνιο στην Ευρωλίγκα, αλλά και την σεζόν 2013-14.

O νέος general manager της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa “υπηρετεί” τον χώρο του μπάσκετ για σχεδόν 35 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί στο κορυφαίο επίπεδο με ομάδες όπως ο Χολαργός, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο Ηλυσιακός κι ο Έσπερος Καλλιθέας.

Από σήμερα (3/10) αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα… Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!

Τέλος, ο Χρήστος Χριστοδούλου συνεχίζει στην ΚΑΕ Πανιωνιος Su Casa από την θέση του team manager».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα