Γουλιέλμος: «Μάλλον ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

Gazzetta team
Γουλιέλμος: «Μάλλον ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αντέκρουσε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι καθώς υποστήριξε ότι… «δεν εξηγείται αλλιώς, μάλλον ήμασταν σε άλλο γήπεδο».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και ρωτήθηκε αρχικά για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. «Μάλλον ήμασταν σε άλλο γήπεδο, δεν μπορεί αν εξηγηθεί διαφορετικά. Υπήρξαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας και για το φάουλ που υπάρχει στο τέλος δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αντίδραση. Η ουσία για μένα είναι ότι έγινε μια γιορτή, παρουσία τουλάχιστον 5.000 φιλάθλων μας. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του μπάσκετ και παρά την ένταση που υπήρχε λόγω της εξέλιξης του αγώνα, δε συνέβη το παραμικρό στο γήπεδο. Για μένα, αυτό έχει αξία», απάντησε.

Σε ερώτηση για την έντονη κριτική που δέχθηκε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κι αν αισθάνεται δικαιωμένος είπε: «Δεν υπάρχει θέμα για το αν είμαι δικαιωμένος ή όχι. Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ γιατί ο Άρης εκπροσωπεί κάτι μεγαλύτερο, είναι κάτι διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ. Δεν υπάρχει επίσης δύσκολη στιγμή. Βασικά, δεν διαβάζω εφημερίδες ή τι γράφεται στις ιστοσελίδες για να έχω άποψη. Συνολικά όμως, όταν ξέρεις ότι προσπαθείς να κάνεις το σωστό, τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου. Κι εγώ λειτουργώ για το καλό της ομάδας».

Σχετικά με τον υπερδιπλασιασμό που παρουσιάζουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με τον αριθμό που είχε διατεθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες, είπε: «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η ομάδα τον έχει ανάγκη. Το Παλέ θα πρέπει να γεμίζει από κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, γιατί αυτή είναι η ανάγκη της ομάδας. Προσωπικά θέλω απλά να πω στον κόσμο ότι τώρα αρχίσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα