Σταυρόπουλος: «Ντροπή να μην σέβονται οι διαιτητές τον ιδρώτα των παικτών»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Ντροπή να μην σέβονται οι διαιτητές τον ιδρώτα των παικτών»

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως ναι μεν πονάει η ήττα, αλλά όχι περισσότερο από το «κρίμα για το μπάσκετ», μετά από όσα έκαναν οι διαιτητές στο Άρης - ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς: «Είναι ντροπή οι διαιτητές να μην σέβονται τον ιδρώτα των παικτών, οι οποίοι ματώνουν στο παρκέ και ξαφνικά αυτοί αποφασίζουν για το παιχνίδι. Είναι ντροπή και κρίμα για τους αθλητές, οι οποίοι προπονούνται, με τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, για να παίξουν ένα παιχνίδι σοβαρό και έρχεται ένας οποιοσδήποτε απίθανος διαιτητής και κρίνει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Είναι ντροπή, καλή αρχή.

Είναι απαράδεκτο για τον διαιτητή να αποφασίζει για τους παίκτες. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές, όχι οι διαιτητές. Αυτό το χάλι που έγινε σήμερα, με 34 βολές η μία ομάδα και 13 η άλλη, είναι απίστευτο! Αν τα σφυρίζουν όλα οι διαιτητές, γιατί δεν σφύριξαν για τη δεύτερη βολή του Μποχωρίδη, η οποία ήταν εσκεμμένα άουτ; Και έπρεπε να πάρουμε εμείς την μπάλα και να έχουμε δύο δευτερόλεπτα. Η εμπειρία μου λέει ότι σε δύο δευτερόλεπτα, χιλιάδες παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν. Πονάει η ήττα, περισσότερο, όμως, είναι κρίμα για το μπάσκετ».

Άρης - ΠΑΟΚ: Η αμφισβητούμενη φάση (vid)

Σαρικόπουλος σε διαιτητή: «Σήμερα μας έχεις γαμ$@%» (vid)

Άρης - ΠΑΟΚ 85-82: Ζωντανός στο… θρίλερ! (pics & vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα