Παπαθεοδώρου: «Το βάρος δεν είναι εύκολο για όλους»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Το βάρος δεν είναι εύκολο για όλους»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έδειξε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και πως η ομάδα του μπορεί με τον καιρό να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» είπε στην κάμερα της CosmoteTV: «Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, σπάσαμε ευκολα, όταν δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το σκορ. Δημιουργήσαμε καταστάσεις, αλλά ήμασταν άστοχοι και ήταν δύσκολο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα. Παίξαμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και φανέρωσε τις αδυναμίες μας. Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ομάδα πιο ανταγωνιστική».

Για τα άστοχα τρίποντα (5/26) επεσήμανε: «Είναι σουτ και αστοχήσαμε. Το βάρος του παιχνιδιού είναι μεγάλο, δεν είναι εύκολο για όλους. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δουλέψουμε και να παλέψουμε».

Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε για το παιχνίδι: «Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς θέλαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Ελέγξαμε στην αρχή τις επιθέσεις και τις άμυνές μας, αλλά στο τέλος του δευτέρου μέρους, ο Παναθηναϊκός "άνοιξε" το ρυθμό και μας δημιούργησε τη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος το σκεπτικό μας ήταν το ίδιο, μειώσαμε στους 7-8 πόντους, αλλά μετά είχαμε συνεχόμενα άστοχα σουτ και στο τέλος ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και άνετα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και νομίζω ότι σήμερα φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων σε αυτό το σημείο».

Για τη διαφορά στις ασίστ (28-11), σχολίασε: «Για τον Καλάθη θα πω ότι δίνει 10 ασίστ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Εμείς είχαμε άστοχα σουτ και λέι απ, αν και ήταν ελεύθερα. Η δημιουργία μας έμεινε χαμηλά. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αν δημιουργήσεις και μπει το καλάθι είναι ασίστ, αν δημιουργήσεις και αστοχήσεις, τότε δεν μετράει ασίστ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστή η δημιουργία. Σίγουρα δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε σε αυτό το κομμάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα