Περράκης: «Πιο ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί»

Περράκης: «Πιο ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί»

Gazzetta team
Περράκης: «Πιο ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί»

bet365

Το Λαύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας στην πρεμιέρα της Basket League (28/9, 15:45) και ο Μιχάλης Περράκης εξήγησε ότι η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα παίξει πιο ποιοτικό μπάσκετ σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Εύχομαι πραγματικά το νέο πρωτάθλημα της Basket League να είναι ανταγωνιστικό και οι πρωταγωνιστές (οι αθλητές) να έχουν υγεία που είναι το σημαντικότερο.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει τα γήπεδα του μπάσκετ και φυσικά το δικό μας, όπως το κάνει τόσα χρόνια και είναι ο «6ος παίκτης» μας, διακρινόμενοι μάλιστα οι φίλαθλοι του Λαυρίου για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον ΕΣΑΚΕ για το ήθος και το αθλητικό τους πνεύμα.

Η ομάδα μου φέτος είναι νεανική, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και με αρκετά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι τη φετινή σεζόν το Λαύριο-Megabolt θα είναι πιο δυνατό, πιο ανταγωνιστικό, θα έχει καλύτερη πορεία σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα παίξει ακόμη πιο ποιοτικό μπάσκετ.

Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε εκτός έδρας τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας -μια ομάδα νεοφώτιστη μεν αλλά με δυνατό ρόστερ όπως έδειξε στα φιλικά- με στόχο τη νίκη ώστε να μπούμε «με το δεξί» στο νέο πρωτάθλημα.

Εύχομαι, το Λαύριο-Megabolt να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Καλή αγωνιστική σεζόν»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα