ΑΕΚ: Αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα (pics & vid)

ΑΕΚ: Αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα (pics & vid)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα (pics & vid)

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε την εντυπωσιακή της φανέλα για την σεζόν 2019-20, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να εύχεται η επέκταση της συνεργασίας με τους δύο βασικούς χορηγούς της ομάδας να είναι το ίδιο γούρικη με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τα αποκαλυπτήρια της νέας τους φανέλας στο ξενοδοχείο «Hilton», παρουσία και παικτών του '68, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Η ΑΕΚ συνεχίζει μαζί με την «FILA» για τέταρτη σερί χρονιά και η γνωστή εταιρεία σχεδίασε την εμφάνιση που αρμόζει στους παίκτες της «Βασίλισσας», εστιάζοντας στο σήμα της ομάδας.

Οι εμφανίσεις της ομάδας θα είναι δύο, μία για την Ελλάδα και μια για την Ευρώπη, ενώ στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθεί και μια τρίτη.

Επίσης, έγινε επίσημη και η επέκταση της συνεργασίας με την «Betshop» για έναν ακόμη χρόνο, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δηλώνει:

«Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον χορηγό μας. Καλωσορίζω την betshop.gr για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Στην πορεία κατάλαβα πως με τον κύριο Χαλεπλή μοιραζόμαστε κοινό αξιακό κώδικα. Αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ελπίζω να είναι το ίδιο γουρλής και φέτος, γιατί πέρυσι η ομάδα αγωνίστηκε σε άλλη Ήπειρο κι έφερε το Διηπειρωτικό Κύπελλο, που ήταν το μοναδικό που έλειπε από την τροπαιοθήκη μας, σε ένα νέο φορμάτ. Θα ήθελα να πω ότι οι τελευταίοι διεθνείς θρίαμβοι στο μπάσκετ ή και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού έχει κιτρινόμαυρο χρώμα. Η ομάδα μας έφερε τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα, έκανε το Final 4 στο ΟΑΚΑ, διαφημίζοντας το μπάσκετ σε όλη την Ευρώοη, σε μια εποχή που δεν ήταν η καλύτερη για το ελληνικό μπάσκετ. Τρίτον η ταινία μας, η οποία κάνει διεθνή καριέρα αυτή τη στιγμή κι έχει βραβευτεί από το Χάρβαρντ, το ΜΙΤ και σε πολλά φεστιβάλ. Είναι μια πλατφόρμα μέσω της ποποίας οι ομογενείς συνδέονται με την Ελλάδα. Το '68 ήταν βραδιά που έγινε λαϊκό άθλημα στη χώρα, για να έρθει η επιτυχία του '87».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα