Παραιτήθηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης από τον ΠΑΟΚ

Παραιτήθηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεύτερη παραίτηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσα σε διάστημα μικρότερο των πέντε ημερών καθώς μετά από αυτή του Χρήστο Καραμπέρη από το δ. σ. της ΚΑΕ, ήρθε και αυτή του Τέλη Ζουρνατσίδη από τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας. Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση, στην οποία ωστόσο προχώρησε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σεβόμενο αποκλειστικά και μόνο την επιθυμία του. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Τέλη Ζουρνατσίδη, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα 10 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έδωσε ακόμη και την ψυχή του, με ήθος και συνέπεια και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα».

Πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου τιμ μάνατζερ όπου μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται υπό συζήτηση είναι αυτό του Χρήστου Τσέκου με τον οποίον ο Κώστας Φλεβαράκης συνεργάστηκε και στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα