Στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας ο ΠΑΟΚ

Στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας ο ΠΑΟΚ

bet365

Στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες, εκεί όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη διαδικασία των φιλικών του αγώνων, με την συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει η Rilski στο Samokov της Βουλγαρίας το Σαββατοκύριακο (21-22/9).

Μετά από τα τέσσερα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με δύο ακόμη φιλικά τεστ και αυτή την φορά ο Κώστας Φλεβαράκης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε διαφορετικες συνθήκες και σε εκτός έδρας αγώνες.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:30, όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Arena Samokov την BC Ohrid, ενώ θα ακολουθήσει στις 19:30 ο αγώνας Rilski sportiest – Chernomoretz.

Την Κυριακή (22/9) θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός (15:30) για την 3η θέση του τουρνουά και στις 18:00 ο μεγάλος τελικός.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί σήμερα το πρωί οδικώς για τη Samokov, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Δημήτρης Καραμανώλης, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος και Zane Knowles.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα