Αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου κόντρα στο Λαύριο

Gazzetta team
Αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου κόντρα στο Λαύριο

bet365

Φιλικό με παρουσία κόσμου θα δώσουν Ρέθυμνο και Λαύριο (21/09).

Η ενημέρωση της κρητικής ΚΑΕ αναφέρει, «Η νέα αγωνιστική σεζόν 2019/20 βρίσκεται προ των πυλών, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να ετοιμάζεται με νέα όνειρα και φιλοδοξίες, για να προσθέσει περισσότερες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία του.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 16.15, οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την καινούρια ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, στην πρόβα τζενεράλε της, κόντρα στο Λαύριο. Οι 13 καλαθοσφαιριστές μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Χριστόφορος Ραζής, Τζάρβις Γκάρετ, Πρινς Ουίλιαμς, Κόνερ Φράνκαμπ, Ραφαήλ Λαναράς, Παντελής Μαραγκάκης, Γιώργος Γαρέζος, Μιχάλης Καμπερίδης, Ουέσλι Γκόρντον, Ντέιβιντ Χότον, Δημήτρης Κουρέπης και Ραμόν Χάρις θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», πριν το τζάμπολ της φιλικής αναμέτρησης.

ΖΙΑΓΚΟΣ: «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ»
Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τουρνουά της Ουγγαρίας, κρίνοντας θετικά τον τελικό απολογισμό. «Για αυτό το ταξίδι είχαμε θέσει δύο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν η αξιολόγηση του βαθμού εμπέδωσης των βασικών αρχών του ομαδικού παιχνιδιού και ο άλλος ήταν η ενδυνάμωση της εσωτερικής συνοχής της ομάδας. \

Με βάση αυτούς τους δύο στόχους, αυτό το ταξίδι θεωρείται επιτυχημένο. Ικανοποιήσαμε και τους δύο στόχους σε μεγάλο βαθμό. Πράγματι ήταν δύο ιδιαίτερα απαιτητικά φιλικά απέναντι σε ομάδες με ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και ιδιαίτερη η συνθήκη του τελικού του τουρνουά απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ήταν μία χρήσιμη εμπειρία για τη συνέχεια».

Σχετικά με τη σημασία της νίκης και το πόσο θετικά επηρεάζει τον ψυχολογικό τομέα, τόνισε: «Για μας μετράει και η νίκη στα φιλικά παιχνίδια. Από την πρώτη ημέρα μέσα στους κυρίαρχους στόχους της δουλειάς είναι και η σφυρηλάτηση και διαμόρφωση ισχυρών προσωπικοτήτων. Οπότε η νίκη παραμένει βασική προτεραιότητα. Ακόμα και μέσα από τα φιλικά, από τις απλές προπονήσεις και από μία απλή άσκηση της προπόνησης».

Παράλληλα, ο κόουτς Ζιάγκος μίλησε για την πρόβα τζενεράλε του Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο, υπογραμμίζοντας: «Ως προς το αγωνιστικό σκέλος, θα θέλαμε πολύ μέσα από αυτό το φιλικό να πιστοποιηθεί ο καλός βαθμός ετοιμότητας της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αφενός για να συστηθούν τα νέα παιδιά στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους και από την άλλη να γίνει το τυπικό «restart» αυτής της αμφίδρομης σχέσης που υπάρχει, ανάμεσα στην ομάδα και την τοπική κοινωνία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα