«Χαλάει» του Πετσάρσκι, σε αναζήτηση Έλληνα ο Άρης

«Χαλάει» του Πετσάρσκι, σε αναζήτηση Έλληνα ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Χαλάει» του Πετσάρσκι, σε αναζήτηση Έλληνα ο Άρης

bet365

Παρά την αρχική προφορική συμφωνία, Άρης και Πετσάρσκι δεν βρήκαν σημείο επαφής κι έτσι το ενδεχόμενο απόκτησης του 19χρονου φόργουορντ/σέντερ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Τούτο προκαλεί επιπλέον πρόβλημα στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Αυτός έγινε με δύο δεδομένα. Την παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη και την απόκτηση του Μάρκο Πετσάρσκι με το δεδομένο ότι ο τελευταίος διαθέτει ελληνικό διαβατήριο. Έστω με καθυστέρηση «κλείδωσε» η παραμονή του Μποχωρίδη, δεν βρέθηκε όμως σημείο επαφής με τον Πετσάρσκι κι αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί πρόβλημα στους «κίτρινους». Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 19χρονος παίκτης ήθελε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ο Σούλης Μαρκόπουλος καθώς θα προκαλούσε συνθήκες ανισορροπίας και ανισότητας μεταξύ των παικτών.

Πιθανόν να γίνει μια ακόμη προσπάθεια προσέγγισης του αθλητή με απώτερο σκοπό να καταλάβει ότι ο χρόνος συμμετοχής και ο ηγετικός ρόλος είναι κάτι που πρέπει να κερδίσει κάθε αθλητής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα