Λάκι Τζόουνς: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Λάκι Τζόουνς: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Πανιώνιο»

bet365

Ο Λάκι Τζόουνς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει τα «κυανέρυθρα» και να ξεκινήσει η σεζόν.

Τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο General Manager του Πανιωνίου, Χρήστος Χριστοδούλου. Ο Τζόουνς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί στην προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες, που γίνεται στο «Σοφία Μπεφόν» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λίβανου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω για τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή» δήλωσε ο Λάκι Τζόουνς και συνέχισε: «Θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Ανυπομονώ να αρχίσει. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα με την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα