Κοιτάζει την περίπτωση του Τάλτον ο Άρης

Κοιτάζει την περίπτωση του Τάλτον ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κοιτάζει την περίπτωση του Τάλτον ο Άρης

bet365

Ο Άρης ήδη έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, υποχρεούται να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη στελέχωση της ομάδας και μέσα στις περιπτώσεις των γκαρντ που ξεχώρισε είναι αυτή του Γκάρι Τάλτον.

Ο 29χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε πέρυσι στον Χολαργό, είχε 8.5 πόντους κατά μέσο όρο, με 44.5% ποσοστό ευστοχίας στο μακρινό σουτ και 2.7 ασίστ. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ρεθύμνου (2016-17), ενώ φόρεσε και τη φανέλα των Τρικάλων για μόλις επτά αγώνες την περίοδο 2017-18. Ουσιαστικά, στην τελευταία τετραετία βρίσκεται μεταξύ της G League και του ελληνικού Πρωταθλήματος, μεσολάβησε κι ένα διάλειμμα στη λιθουανική Λιετκαμπέλις.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δείχνει να προκρίνει την περίπτωση του Αμερικανού λόγω της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας, του χαμηλού ρίσκο που περιλαμβάνει η επιλογή του αλλά και της ικανότητάς του στο μακρινό σουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα