«Αν ο Ολυμπιακός έχανε τη θέση του στην Euroleague, δεν θα έφευγε από την Α1»

Κάτια Πετροπούλου
«Αν ο Ολυμπιακός έχανε τη θέση του στην Euroleague, δεν θα έφευγε από την Α1»
Ο Μάκης Αγγελόπουλος παρέθεσε δείπνο σε εκπρόσωπους Τύπου στην Πορταριά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Basket League και τον «αθέμιτο ανταγωνισμό» της Euroleague.

Είναι γνωστό πως το «μοντέλο» της Euroleague, αλλά και η αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Basket League; είναι πράγματα αντίθετα με την φιλοσοφία της ΑΕΚ. Και αυτό απέδειξε για άλλη μια φορά με τα λεγόμενά του ο Μάκης Αγγελόπουλος, κατά την διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε σε δημοσιογράφους στην Πορταριά, όπου η ΑΕΚ κάνει την προετοιμασία της.

«Κανένα μοντέλο κλειστής οικονομίας δεν έχει καρποφορήσει. Θα έρθει η στιγμή που θα "σκάσει". Ξέρεις από την αρχή ποιες ομάδες θα πάνε Final 4. Η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, κι άντε να υπάρξει μια άλλη τέταρτη, όπως η Εφές φέτος. Δεν υπάρχει η έκπληξη. Νομοτελειακά, δεν θα αντέξει αυτό το μοντέλο», υποστήριξε για ακόμα μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Σε συνδυασμό με αυτό, σχολίασε και την απόφαση των Πειραιωτών να αποχωρήσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα για την Α2, έχοντας την «ασφάλεια» πως δεν θα χάσουν την θέση τους στην Euroleague. «Θα αποχωρούσαν από το πρωτάθλημα, αν έχαναν τη θέση τους στην Euroleague;», τόνισε ρητορικά, για να προσθέσει: «Ποτέ δεν θα το έκαναν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα