Γόντικας: «Να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας στο Περιστέρι»

Γόντικας: «Να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας στο Περιστέρι»

Gazzetta team
Γόντικας: «Να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας στο Περιστέρι»

bet365

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του στα Γιάννενα και ο Κώστας Γόντικας εξήγησε πως το ζητούμενο για την ομάδα των δυτικών προαστίων είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Όλο αυτό το διάστημα δίνουμε έμφαση στην φυσική κατάσταση και την τακτική, για να έρθουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, γιατί με τα διπλά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι» ανέφερε χαρακτηριστικά στο peristeribc.gr.

Στη συνέχεια ο σέντερ του Περιστερίου πρόσθεσε: «Το Περιστέρι χτίστηκε με ξεκάθαρο στόχο από τον προπονητή και όλοι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους της ομάδας και για θέσεις. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μακάρι να ξεπεράσουμε και το ταβάνι μας! Επιθυμία μας είναι κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Η παρουσία του κόσμου και η στήριξη αυτή της προσπάθειας που κάνουν ο Ηλίας Ζούρος με τους παίκτες του είναι κάτι που δεν ξέχασε ο 25χρονος άσος λέγοντας πως «θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας βοηθήσει, η χρονιά είναι δύσκολη με τα διπλά παιχνίδια που θα δώσουμε και η παρουσία των φιλάθλων μας, θα μας δώσει δύναμη, ώστε να παλέψουμε με την ψυχή και την καρδιά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα