Αγραβάνης: «Όσον το δυνατόν ψηλότερα σε Basket League και EuroCup»

Αγραβάνης: «Όσον το δυνατόν ψηλότερα σε Basket League και EuroCup»

Αγραβάνης: «Όσον το δυνατόν ψηλότερα σε Basket League και EuroCup»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μοιράστηκε τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Προμηθέα, αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και μίλησε για τους στόχους του με τους Πατρινούς.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Προμηθέα ώστε να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο στην Basket League και να κάνει αξιόλογη πορεία στο EuroCup.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές. Είμαι εδώ με παιδιά με τα οποία έχω ξανασυνεργαστεί (Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Μπόγρης), ξέρω και τον Λεωνίδα Κασελάκη, ενώ έχουμε και ξένους παίκτες που επίσης γνωρίζω (Ηall, Ellis, Lypovyy), αφού έχουν αγωνιστεί χρόνια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον coach, αλλά και γενικά με όλη την κατάσταση στην ομάδα, που αποτελεί για μένα, προσωπικά, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον» εξήγησε μιλώντας στο promitheasbc.gr.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Βάζουμε τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε όλη τη χρονιά στα παιχνίδια, βρίσκουμε την χημεία και το ρόλο του καθένα στην ομάδα και πιστεύω πως είμαστε εντός πλάνων». Όσον αφορά τους στόχους του με τους Πατρινούς, είπε: «Θέλω να βοηθήσω τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του, που είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στο EuroCup. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλή χημεία για να το πετύχουμε και ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα