Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε φάση προσαρμογής, θα ανεβάσουμε ρυθμούς» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε φάση προσαρμογής, θα ανεβάσουμε ρυθμούς» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε φάση προσαρμογής, θα ανεβάσουμε ρυθμούς» (vid)

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για Πορταριά και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους της.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» είπε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ: «Τελειώσαμε την πρώτη μας εβδομάδα, που ήταν μια εβδομάδα προσαρμογής. Τώρα μπαίνουμε στο βασικό μας στάδιο προετοιμασίας. Είναι σημαντικό για εμάς ότι, εκτός του Ματσιούλις, που λείπει για το Παγκόσμιο, θα έχουμε μαζί μας όλους τους παίκτες, ώστε να βάλουμε τις βάσεις, να μεταφέρουμε τη φιλοσοφία μας, να γνωριστούμε όλοι μας καλύτερα, γιατί υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και να δημιουργήσουμε κάτι από την αρχή, το οποίο είναι δύσκολο, απαιτητικό και θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά.

Οι συνθήκες για τη δουλειά μας είναι πάρα πολύ καλές, οι εγκαταστάσεις, το γήπεδο, το ξενοδοχείο. Θα συγκεντρωθούμε 100% σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Γυρίζοντας μετά στην Αθήνα, πρέπει να μπούμε σε μια διαφορετική διαδικασία, ξεκινώντας τα φιλικά παιχνίδια και να βρούμε ρυθμό μέσα από αυτά».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των νέων παικτών, υποστήριξε: «Είμαστε σε φάση προσαρμογής. Τώρα ήταν η πρώτη εβδομάδα που ήταν όλοι μαζί. Τώρα θα ανεβάσουμε ρυθμούς και σιγά σιγά θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα