ΑΕΚ: Παίρνει και Στέφαν Γιάνκοβιτς (vids)

ΑΕΚ: Παίρνει και Στέφαν Γιάνκοβιτς (vids)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Παίρνει και Στέφαν Γιάνκοβιτς (vids)

bet365

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός από την Παρτίζαν.

Οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση «4» (και θα βοηθήσει και στο «5») και φαίνεται πως κατέληξαν στην περίπτωση του Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του ήταν το τελευταίο διάστημα σε επαφές με τον 26χρονο παίκτη και όπως όλα δείχνουν, θα ενισχύσει την ΑΕΚ την νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, αυτό θα γίνει μόλις υπογράψει το νέο, διετές συμβόλαιο που του προσέφερε η Παρτίζαν, η οποία έπειτα θα τον παραχωρήσει δανεικό στην «Βασίλισσα».

Η ομάδα του Βελιγραδίου, άλλωστε, απέκτησε στην ίδια θέση τον Στέφαν Μπίρσεβιτς για ένα χρόνο, γεγονός που «ανοίγει» το δρόμο για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γιάνκοβιτς έχει ύψος 2.11μ, διακρίνεται για το ριμπάουντ και το σουτ, αλλά και για τα γρήγορα πόδια που έχει για τη θέση του. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 49 ματς με την Παρτίζαν και είχε κατά μέσο όρο 5.9 πόντους (41%τρ.) και 3.4 ριμπάουντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα