Περιστέρι: Με Σαλούστρο οι προπονήσεις, στα Γιάννενα η προετοιμασία

Περιστέρι: Με Σαλούστρο οι προπονήσεις, στα Γιάννενα η προετοιμασία

Gazzetta team
Περιστέρι: Με Σαλούστρο οι προπονήσεις, στα Γιάννενα η προετοιμασία

bet365

Ο Χρήστος Σαλούστρος ενσωματώθηκε στην νέα του ομάδα, η οποία θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Γιάννενα.

Το Περιστέρι αναχώρησε σήμερα (22/08) για την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου θα «χτιστούν» και οι βάσεις του για τη νέα σεζόν, και θα μείνει εκεί μέχρι τις 31 του μηνός.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στη Basket League και το Basketball Champions League.

Στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε πάρει άδεια, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, γιατί είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, έχουμε μια μεγάλη σεζόν, καθώς συμμετέχουμε σε δυο διοργανώσεις και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες», εξηγεί ο Χρήστος Σαλούστρος και συνεχίζει:

«Η ομάδα μπαίνει σε μια άλλη λογική, καθώς είναι η πρώτη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, σήμερα θα κάνω την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την σκληρή δουλειά. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει ως τώρα από τον σύλλογο είναι οι καλύτερες δυνατές».

Ο διεθνής φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο λέγοντας πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας: «Έπαιξα και πέρσι ως αντίπαλος και το έχω καταλάβει. Στηρίζει το Περιστέρι και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας. Είναι ο έκτος παίκτης μας! Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να ανταποδώσουμε στον κόσμο την στήριξη του».

Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου", Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα