Συνάντηση Φλεβαράκη-Χρυσικόπουλου στον ΠΑΟΚ

Συνάντηση Φλεβαράκη-Χρυσικόπουλου στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συνάντηση Φλεβαράκη-Χρυσικόπουλου στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης συνέχισε τον κύκλο των επαφών του με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν και συναντήθηκε με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο 26χρονος φόργουορντ κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τόσο την ελευθερία του όσο και τα δεδουλευμένα. Βέβαια, το ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Κώστα Φλεβαράκη για μια συζήτηση (αυστηρά) αγωνιστικού περιεχομένου, καλλιεργεί αίσθηση αισιοδοξίας ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Επί της ουσίας, ο κόουτς του ΠΑΟΚ εξέφρασε στον αθλητή την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα αλλά και συνεργασίας μαζί του. Παράλληλη, του εξήγησε ότι (εφόσον παραμείνει) θα του αναθέσει βασικό ρόλο. Αντιλαμβάνεται όμως ότι το ζήτημα έχει να κάνει περισσότερο με το αποτέλεσμα των επαφών του Κερκυραίου φόργουορντ με την ομάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο – και μετά τη συνάντηση που ήδη πραγματοποιήθηκε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη – ο Κώστας Φλεβαράκης συναντήθηκε και με τον Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος έδειξε ότι έχει αναθεωρήσει την απόφαση αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ κι εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην ομάδα. Αντίστοιχη συνάντηση θα γίνει και με τον Σταύρο Σχίζα με την επιστροφή του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα