Παναθηναϊκός: Εργομετρικά και εξετάσεις, γνωριμία με τους νέους στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Εργομετρικά και εξετάσεις, γνωριμία με τους νέους στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Εργομετρικά και εξετάσεις, γνωριμία με τους νέους στο ΟΑΚΑ

bet365

Ξεκίνημα στα... βάσανα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι άρχισαν να μπαίνουν στην αφετηρία της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως είναι γνωστό στην Αθήνα βρίσκονται ήδη τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Τζόνσον, Φριντέτ, Ουάιλι, Μπέντιλ. Μπράουν, Ράις) και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη θα ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Την Τρίτη (20/8) οι παίκτες ξεκίνησαν τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη (22/8). Βέβαια το απόγευμα της Τρίτης (20/8) έγινε η πρώτη γνωριμία στο κλειστό του ΟΑΚΑ μεταξύ των νέων παικτών της ομάδας και του προπονητικού team των «πρασίνων». Το «παρών» έδωσαν και οι διεθνείς, Καλάθης, Παπαπέτρου και Παπαγιάννης οι οποίοι αναχωρούν αύριο για την Κίνα προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η επίσημη «πρώτη» έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (23/8) απ' όπου θα απουσιάσουν φυσικά οι παίκτες της Εθνικής. Κανονικά θα βρεθεί ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος «κόπηκε» από την τελική 12άδα της γαλανόλευκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα