Ο Γεωργαλλής αποχώρησε από τη δράση (pic)

Ο Γεωργαλλής αποχώρησε από τη δράση (pic)

Gazzetta team
Ο Γεωργαλλής αποχώρησε από τη δράση (pic)

bet365

Ο Έλληνας φόργουορντ αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ αποχωρώντας από τα παρκέ.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δράση και τα παρκέ.

Η αναφορά του Ελληνα παίκτη: «Μετά από 20 χρόνια στην πρώτη γραμμή των αγώνων στο χώρο του μπάσκετ, ένας σημαντικός κύκλος ζωής κλείνει για εμένα. Είμαι από τους τυχερούς αθλητές που αποχωρώ υγιής και αγωνιζόμενος στο υψηλό επίπεδο. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή ηταν η επιθυμία μου εξ’αρχής. Επιπλέον το τελευταίο διάστημα οι νέες μου επαγγελματικές υποχρεώσεις και δραστηριότητες δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω τον χρόνο που οφείλω και θα ήθελα στο άθλημα που αγαπάω και σέβομαι. Όλα αυτά τα χρόνια το μπάσκετ ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μου.

Δεν υπήρξε ποτέ για μένα επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής. Όταν ξεκίνησα από τη Ρόδο είχα όνειρα , τα οποία όχι μόνο πραγματοποίησα αλλά και ξεπέρασα. Σίγουρα θα μου λείψει το μπάσκετ, με τις χαρές και τις απογοητεύσεις του, γιατί ήταν αυτό που έκανα τόσα χρόνια , ήταν ο τρόπος ζωής μου. Όμως φεύγω γεμάτος. Η αγάπη μου για το άθλημα ήταν , είναι και θα είναι παρούσα. Γι’ αυτό και μπορεί να απέχω από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά δε θα απέχω από το μπάσκετ.

Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που με τίμησαν φορώντας τη φανέλα τους. Ευχαριστώ τον Κολοσσό που με στήριξε από τα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω.

Εις το επανιδείν. Γιάννης Γεωργαλλής»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα