Κλείνει Γκίλμπερτ ο Ήφαιστος (vid)

Κλείνει Γκίλμπερτ ο Ήφαιστος (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ήφαιστος Λήμνου είναι κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Γκίλμπερτ, o οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη LEB Oro με τη φανέλα της Πάλμα.

O Ήφαιστος υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μάρκους Γκίλμπερτ.

Ο 26χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι στην Πάλμα, μετρώντας 10.6 πόντους με 52% στο δίποντο και 39% στο τρίποντο, 3.2 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ μ.ό. σε 25 συμμετοχές στη LEB Oro, την αντίστοιχη Α2 της Ισπανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία, ο Γκίλμπερτ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ήφαιστου, που έχει ανακοινώσει ακόμα τις προσθήκες των Κλιφ Χάμοντς, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Βλαντ Μολντοβεάνου και τις ανανεώσεις των Σον Έβανς, Τζέρι Σμιθ, Σπύρου Μούρτου και Γιώργου Διαμαντάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα