Το Ρέθυμνο ξεκίνησε προετοιμασία

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε προετοιμασία

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έπιασε δουλειά για τη νέα σεζόν.

Η ενημέρωση της κρητικής ομάδας αναφέρει... «Η σκληρή δουλειά ξεκίνησε από σήμερα για το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η σεζόν 2019/20 άρχισε και επίσημα από σήμερα για την ομάδα μας, η οποία θέλει να είναι πανέτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας. Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι παίκτες μας, με τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο να δίνει τις πρώτες οδηγίες, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Σταύρο Μυκονιάτη και τον Δημήτρη Μητρόπουλο. Την εκγύμναση των αθλητών έχει αναλάβει για μία ακόμα χρονιά ο γυμναστής Χρήστος Μαραυγάκης, ενώ δίπλα στους αθλητές θα βρίσκονται καθημερινά ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κούμουλος, ο φυσικοθεραπευτής Μάρκος Τζωρτζινάκης και ο φροντιστής Γιάννης Σταυριδάκης.

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έδωσε επίσης ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ρέθυμνο BC Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο ιατρός Αντώνης Παπουτσιδάκης, η «φωνή» της ομάδας μας Στέλιος Σαμψών και αρκετοί φίλοι, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους παίκτες μας, τους καλωσόρισαν στην οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings και τους ευχήθηκαν καλή αρχή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα