Αντιδράσεις για ενδεχόμενη μετακόμιση του Πανιωνίου στη Δράμα

Gazzetta team
Αντιδράσεις για ενδεχόμενη μετακόμιση του Πανιωνίου στη Δράμα

bet365

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος κάνει συζητήσεις με επιχειρηματία από τη Δράμα και το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Από όταν τελείωσε η αγωνιστική σεζόν 2018-19 επικρατεί η απόλυτη απραξία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης σε όλους τους τομείς.

Προπονητής δεν υπάρχει (αν κι επικρατεί το όνομα του Γιώργου Λίβανου), παίκτες δεν έχουν αποκτηθεί, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η ομάδα θα παίζει ξανά στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου. Βέβαια, ρόλο στην όποια καθυστέρηση έχει παίξει και το γεγονός πως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, στον οποίο ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ, ψάχνει για οικονομικό "συμπαίκτη", ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχει ο σύλλογος.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι σε διαδικασία συζητήσεων με επιχειρηματία από τη Δράμα, προκειμένου να συνδράμει στην ομάδα. Αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας, μετά από συγχώνευση με ομάδα της Δράμας.

Ήδη επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των "κυανέρυθρων", ενώ αρκετοί παλιοί παίκτες της ομάδας, όσο και οπαδοί, έχουν αντιδράσει σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν νοείται ο Πανιώνιος να είναι μακριά από τη Νέα Σμύρνη, πόσω μάλλον σε άλλη... πόλη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα