Προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης από τον Σπύρο Μούρτο

Προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης από τον Σπύρο Μούρτο

Gazzetta team
Προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης από τον Σπύρο Μούρτο

bet365

Ο Σπύρος Μούρτος κατάθεσε προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης καθώς δεν εξυπηρετούσαν οι δόσεις του διακανονισμού και πλέον διεκδικεί όλο το ποσό που του οφείλεται.

Εδώ και καιρό, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις των διακανονισμών απέναντι στους πιστωτές και ουσιαστικά στηρίζεται στις προθέσεις του. Γνωρίζει ότι οι τελευταίοι θα προσφύγουν σε ένδικα μέσα για τη διασφάλιση των χρημάτων τους και η αρχή έγινε από τον Σπύρο Μούρτο. Ο τελευταίος κατέθεσε προσφυγή ζητώντας (πλέον) όλο το ποσό που του οφείλεται καθώς δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός, άρα παύει να υφίσταται. Το κακό για τους «κίτρινους» είναι ότι την ίδια οδό θα ακολουθήσουν κι άλλοι πιστωτές με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα στην τελευταία τριετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα