Παναθηναϊκός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Βουγιούκας

Παναθηναϊκός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Βουγιούκας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Βουγιούκας

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών στον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα (29/7) ή την Τρίτη (30/7) αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης.

Όπως είναι γνωστό εδώ από την περασμένη Πέμπτη, ο Έλληνας σέντερ θα φορέσει για -τουλάχιστον- έναν χρόνο ακόμα τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος κατόπιν κοινής επιθυμίας του προπονητικού team και της διοίκησης της ομάδας.

Το μόνο που απομένει για να «τελειώσει» και επίσημα η παραμονή του 34χρονου παίκτη στο ΟΑΚΑ είναι η υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στο προσεχές διήμερο. Στη συνέχεια η «πράσινη» ΚΑΕ θα επισημοποιήσει τη συμφωνία.

Να σημειώσουμε ότι ο Βουγιούκας θα διανύσει τον 5ο του χρόνο στους νταμπλούχους, έχοντας στο ενεργητικό του ως παίκτης του Παναθηναϊκού 240 ματς (EuroLeague, Basket League και κύπελλο) με 1.477 πόντους και 622 ριμπάουντ στο σύνολο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα