Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίντζε

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίντζε

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίντζε

bet365

Τη Δευτέρα (29/7) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Βίκτορ Σανικίντζε για να συζητήσει από κοντά με τον Δημήτρη Γουλιέλμο το ζήτημα του χρέους της ΚΑΕ απέναντί του.

Η υπόθεση του Γεωργιανού φόργουορντ είναι η μία από τις τρεις πολύ σημαντικές που αφορούν την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης. Οι άλλες δύο είναι αυτές των Ντέβιν Μαρμπλ, Τάντια Ντραγκίτσεβιτς. Στις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, με τον Βίκτορ Σανικίντζε. Διαπιστώθηκε θετική πρόθεση του τελευταίου για τον διακανονισμό της οφειλής, όλα θα κριθούν όμως στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (29/7).

Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος των «κίτρινων» δεσμεύτηκε στον Σούλη Μαρκόπουλο ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει επιτευχθεί η άρση του ban, πράγμα που σημαίνει ότι ο διαθέσιμος χρόνος περιορίστηκε στις πέντε ημέρες. Γι’ αυτόν τον λόγο επίσης, ο έμπειρος τεχνικός μπήκε σε διαδικασία επαφών για την απόκτηση Αμερικανών οι οποίοι την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα