Μπάχαλο στον ΕΣΑΚΕ: Προσφυγή για την «ακροβασία» υπέρ του Λαυρίου!

Μπάχαλο στον ΕΣΑΚΕ: Προσφυγή για την «ακροβασία» υπέρ του Λαυρίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τουλάχιστον μια ομάδα της Α2 (Ερμής Αγιάς) κατέθεσε προσφυγή κατά της πρωτόγνωρης απόφασης του ΕΣΑΚΕ να παραμείνει το Λαύριο στην Basket League.

Τυνησία - Νιγηρία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Mετά την έκδοση της απόφασης περί σωτηρίας του Λαυρίου, που έγινε με «χάρη», υπήρχαν οκτώ μέρες διορία για να κατατεθεί προσφυγή. Η προθεσμία, δηλαδή, ήταν μέχρι και σήμερα (17/07).

Η εξέλιξη αυτή «τινάζει» το πρωτάθλημα στον αέρα, καθώς δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία του προηγούμενου κι έπεται η κλήρωση για το επόμενο.

Άλλωστε, η προσφυγή αναμένεται να γίνει δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι το Λαύριο θα υποβιβαστεί στην Α2, ανησυχία την οποία είχε επισημάνει η νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ (κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Δ.Σ.), η οποία είχε προειδοποιήσει το σώμα των ομάδων ότι αν κατατεθεί οποιαδήποτε προσφυγή, η εν λόγω απόφαση θα καταπέσει.

Πλέον, βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτοφανείς εξελίξεις, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά του επαγγελματικού πρωταθλήματος, έχουμε ξεπεράσει τα μέσα Ιουλίου και δεν ξέρουμε ποιες ομάδες έχουν υποβιβαστεί και ποιες θα αγωνίζονται στην Α1 την επόμενη χρονιά.

Όπως και να έχει το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο κρίνεται πολύ κρίσιμο, ενώ η παρουσία προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, στην Γενική Συνέλευση της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα